hét adres voor
metaalbewerking
Meer info

Vakkundige montage van uw staalconstructie

Zoekt u naar een bedrijf die uw staal kan monteren? Van Deelen Metaaltechniek is expert op het gebied van montage van staalconstructies in Lunteren en verdere omgeving. In principe valt hier alles onder wat ook maar met staal en montage te maken heeft. Doordat wij dit zelf uitvoeren, bieden we u als het ware een totaalpakket.

Voor een hoogwaardig eindresultaat 

De staalmontage is de laatste stap wanneer het om staalwerk gaat. Hierbij is het uiteraard van belang dat de constructie volgens de wettelijk gestelde eisen is gemonteerd. Het zelf verzorgen van de staalmontage is daarom zeker niet aan te raden. Laat het werk over aan Van Deelen Metaaltechniek en u zult een eindresultaat volgens de hoogte kwaliteitseisen verkrijgen. Wij houden ons dagelijks bezig met de montage van staalconstructies en zijn daarom helemaal thuis op dit gebied. Bovendien zijn we goed uitgerust met de juiste gereedschappen om op professionele wijze uw staalconstructie te monteren.

Ook voor losse montage

Zelfs wanneer u de constructie niet door ons heeft laten realiseren, kunnen wij uw staal monteren. We komen het metaalwerk dan allereerst bij u bekijken om daarna te bepalen welke installatie het meest geschikt is voor uw situatie. Uw wensen stellen we natuurlijk voorop. Op die manier proberen we altijd een eindproduct te creëren die al uw verlangens waarmaakt. Deze werkzaamheden voeren we binnen heel Gelderland en Utrecht uit.

Heeft u nog vragen over de montage van staalconstructies? U bereikt Van Deelen Metaaltechniek uit Lunteren op het telefoonnummer 085-2082566. Daarnaast kunt u een bericht plaatsen via het contactformulier bovenaan de pagina. We zullen dan spoedig reageren

Meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact met ons op !

Contact