Welkom bij Van Deelen Metaaltechniek

Van Deelen Metaaltechniek is hét adres voor metaalbewerking binnen provincies Gelderland en Utrecht. Wij verzorgen het project van begin tot eind en leveren u altijd de hoogst haalbare kwaliteit.

Hoogwaardige stalen deuren van Van Deelen Metaaltechniek

Wilt u een transparante en uitnodigende uitstraling van uw woning of bedrijfspand realiseren, waarbij er volop doorkijk en lichtinval is? Kies dan voor deuren van staal! Hiervoor bent u absoluut aan het goede adres bij Van Deelen Metaaltechniek. Met ons specialisme in metaal- en staalconstructies voorzien wij u van de beste kwaliteit stalen deuren vanuit Lunteren. Een echt staaltje vakmanschap!

Waarom een deur van staal?

Een stalen deur is een specifiek soort deur bestaande uit een stalen frame met grote ramen. De combinatie van het zicht- en lichtdoorlatende glas en de kwaliteit van staal zorgt voor een product dat tegelijkertijd robuust is zonder zwaar te ogen. Een ruimte lijkt optisch groter zonder dat hier een verbouwing aan te pas hoeft te komen. Er komt veel licht naar binnen, maar dankzij het staal zijn de deuren nog steeds stevig en veilig. Ideaal om bijvoorbeeld een mooie doorgang van binnen naar buiten of een representatieve, moderne uitstraling van uw bedrijfspand te realiseren.

Daarnaast zijn stalen deuren makkelijk te onderhouden – een fijne bijkomstigheid. Dankzij de veelzijdigheid van de materialen is er bovendien bijzonder veel mogelijk. Kiest u voor stalen binnendeuren of stalen buitendeuren? Voor taatsdeuren of schuifdeuren? Hier bij Van Deelen Metaaltechniek in Lunteren is er van alles mogelijk.

Stalen deuren op maat

Wij werken namelijk te allen tijde volledig naar uw wensen. Het produceren van de stalen deuren gaat dan ook altijd in overleg met u. Zo weten zowel wij als u zeker dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Laat ons uw wensen weten en wij zetten onze kennis en ervaring in om deze waar te maken. Dat doen wij vakkundig, zorgvuldig en snel.

Heeft u interesse of nog ergens vragen over? Bijvoorbeeld over wat voor uw gewenste stalen deuren de prijs zal zijn? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2082566 of gebruik te maken van het formulier hierboven. Wij voorzien u graag van meer informatie en een offerte op maat.

Meer te weten komen over Van Deelen Metaaltechniek?

U kunt altijd bellen naar 085-2082566 of het contactformulier bovenaan de pagina invullen.